Početna Novosti 23 pregleda

Nabrijane jurilice plijenile su pažnju prolaznika na ulici

STREETGASM 2000
Vidi galeriju 1/9
Nabrijane jurilice plijenile su pažnju prolaznika na ulici Nabrijane jurilice plijenile su pažnju prolaznika na ulici Nabrijane jurilice plijenile su pažnju prolaznika na ulici Nabrijane jurilice plijenile su pažnju prolaznika na ulici Nabrijane jurilice plijenile su pažnju prolaznika na ulici Nabrijane jurilice plijenile su pažnju prolaznika na ulici Nabrijane jurilice plijenile su pažnju prolaznika na ulici Nabrijane jurilice plijenile su pažnju prolaznika na ulici Nabrijane jurilice plijenile su pažnju prolaznika na ulici

Streetgasm 2000 automobilistička je utrka koja okuplja 90 timova koji voze luksuzne sportske automobile. Vozi se sedam dana, tj. 3218 kilometara

Streetgasm 2000 automobilistička je utrka koja okuplja 90 timova koji voze luksuzne sportske automobile. Kako piše 24sata.hr smišljena je tako da se vozi sedam dana tijekom kojih vozači odvoze 3218 kilometara, a upute za sljedeću rutu dobivaju tek na kraju dana tako da nikad ne znaju gdje će završiti.

STREETGASM 2000 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Vozači su u srijedu stigli u Zagreb. Parkirali su se kraj hotela Sheraton, gdje odsjedaju. Napravili su pravu pomutnju među prolaznicima. Nabrijane jurilice svi su htjeli pogledati izbliza i škicnuti u unutrašnjost ovih ljepotana. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.