Početna Novosti 19 pregleda

Vinjete od 130 eura u Hrvatskoj već od 2016.

NOVI AUTO START NA KIOSCIMA

U novom broju magazina Auto start pročitajte sve o svjetskim premijerama s Frankfurtskog salona automobila, kako ćemo se u 2016. autocestama voziti jeftinije uz pomoć vinjeta i još mnogo aktualnosti iz uzbudljivog svjeta automobila

Novi broj Auto starta koji je na kioscima donosi mnogo atraktivnih i ekskluzivnih tema. Pročitajte kako se pritisku vozača i neovisnih stručnjaka pridružio i HDZ te kako je sve izglednije da će se uvesti pravedniji, ali i unosniji sustav naplate cestarina. Uz jeftinije autoceste država će uprihoditi i milijardu kuna više. U temi o prekršajnim kaznama saznajte i kako je novi sustav naplate novčanih kazni za prometne prekršaje onemogućio izigravanje zakona i guranje zastare, te kako je najbolje kaznu platiti odmah, a sve ostalo je početak rata kojeg ćete sigurno izgubiti. Do prošle godine svaki je drugi hrvatski prekršitelj izbjegao plažanje prometne kazne, sad plaća 99,7 posto!!! Nema više vrdanja s plaćanjima kazni. Država je na taj način uspjela napuniti blagajnu sa 100 milijuna kuna, a ispraznila je i zatvora. Prometnih prekršitelja nema više u njima. Auto start predstavlja i najvažnije novitete sa salona auta u Frankfurtu koji vrata otvara 17. rujna. Saznajte i kako njemački automobili dominiraju Starim kontinentom te kako korak s njima drži jedino još francuska alijansa Renault-Nissan zahvaljujući i Daciji i vlasničkom udjelu u Ladi. Volkswagen grupa prva je u 17 europskih zemalja.
Donosimo i dojmove s vožnji i testiranja oktanskih bisera kao što su BMW X5 M, Audi Q7 quattro i Mercedes-Benz GLC, a velikom testu po prvi puta je podvrgnuta francuska putna krstarica, Renault Espace Initiale Paris. Auto start donosi i pregled o Top 10 najpovoljnijih automobila do 90.000 kuna te savjete kako su najbolji recepti za kupnju auta strpljenje i akcije. Pročitajte i reportažu s Pebble Beacha, epicentra ljetne groznice oktanskih zaljubljenika u starodobna vozila, te putopis Zagrepčanke Ane Samaržije kroz Kaliforniju i obalu Pacifika. Saznajte kako su i nedavne pogibije vozača formula potkanule razvoj sustava dodatne zaštite glave koji bi u skorijoj budućnosti zauvijek mogli izmijeniti izgled bolida kakve sada poznajemo.
Ekskluzivne teme i još puno drugih atraktivnih članaka pročitajte u NOVOM MAGAZINU AUTO START. Potražite na kioscima...

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.