Početna Novosti 95 pregleda

V-klasa s AMG izgledom za prijevoz dječjeg vrtića

AMG LOOK ZA MERCEDES V KLASU
Vidi galeriju 1/6
V-klasa s AMG izgledom za prijevoz dječjeg vrtića V-klasa s AMG izgledom za prijevoz dječjeg vrtića V-klasa s AMG izgledom za prijevoz dječjeg vrtića V-klasa s AMG izgledom za prijevoz dječjeg vrtića V-klasa s AMG izgledom za prijevoz dječjeg vrtića V-klasa s AMG izgledom za prijevoz dječjeg vrtića

Tate koji zbog svojeg potomstva čeznu za pravim nabrijanim AMG-om, sada mogu svoj dječji vrtić prevesti u V-klasi koja izvana u potpunosti 'imitira' pravu AMG verziju

Sanjate li možda o super sportskom automobilu Mercedes E 63 AMG? Novca imate i u tome nije problem, ali zbog velike obitelji to si ne smijete priuštiti. Nema problema, i za vas ima mogućnost koja pomiruje vaše želje za sportskom vožnjom i ugodnim transportom višečlane obitelji.

AMG LOOK ZA MERCEDES V KLASU | Author: MERCEDES foto: MERCEDES

Odgovor je AMG-look za Mercedes V-klasu koja je postala izuzetno atraktivni kotrljajući dječji vrtić. U biti Mercedes nije planirao ponuditi potentnu V klasu koju bi pokretao V8 motor, ali tu je zato AMG-look. Tako je od malog autobusa, nastala jurilica, barem optički, ako ne snagama ispod poklopca motora.

AMG LOOK ZA MERCEDES V KLASU | Author: MERCEDES foto: MERCEDES

Dakle sve je bačeno na optiku. Tako je ova V-klasa čučnula za 15 mm koliko je spušten tvrdi sportski ovjes. Ovaj brzi ormar kotrlja se na 19 colskim lakim naplatcima koje ostavljaju dosta prostora za 17 colske kočione diskove. O popisu bogate opreme nećemo trošiti prostor, samo bismo istaknuli kako je Panorama krov stakleni, tu je i frižider, te svi mogući sigurnosni sustavi i sustavi za zabavu.

AMG LOOK ZA MERCEDES V KLASU | Author: MERCEDES foto: MERCEDES

Tako će otac obitelji barem AMG oblikom biti zadovoljan, a bit će zadovoljna i djeca visokim komforom. Uostalom nedotatak vatrenih konja u ovoj AMG-look V klasi i nije potreban, jer otac (vozač) ipak vozi djecu, pa treba polako s gasom. Zar ne?

AMG-look V-klase bit će ponuđen u sklopu AMG line ponude, a bit će pokazan na IAA autosalonu u Frankfurtu. Bit će dostupan kupcima od kraja 2015. godine.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.