Početna Novosti 12 pregleda

Qoros 3 City SUV crossover dizajniran je za Europu

Qoros 3 City SUV
Vidi galeriju 1/6
Qoros 3 City SUV crossover dizajniran je za Europu Qoros 3 City SUV crossover dizajniran je za Europu Qoros 3 City SUV crossover dizajniran je za Europu Qoros 3 City SUV crossover dizajniran je za Europu Qoros 3 City SUV crossover dizajniran je za Europu Qoros 3 City SUV crossover dizajniran je za Europu

Kineska kompanija svoj novi gradski crossover Qoros 3 City SUV već je počela prodavati u Kini, a iako im je Europa, za koju je auto i dizjniran, u planu, još nema službenog datuma

Sve poznatija kineska marka Qoros u Ženevi je predstavila svoj treći model - 3 City SUV. Riječ je o međunarodnoj premijeri, a domaća je održana u studenom na auto-salonu u Guangzhouu. Ovaj gradski crossover dosta podsjeća na model 3 Hatch, koji je Qoros predstavio u Ženevi godinu prije. Razlikuje se po nešto robusnijem dizajnu, većem odstojanju od tla i tipičnim SUV-ovskim detaljima kao što su crni plastični okviri blatobrana.

Sve verzije modela koriste isti 1,6-litreni DOHC turbomotor od 154 konjskih snaga, a maksimalna brzina kreće se od 205 do 208 km/h, ovisno o izvedbi. Prodaja je u Kini krenula već u prosincu po početnoj cijeni od 139.900 yuana (oko 153.900 kuna). U planu je i dolazak na europsko tržište, no službenih detalja još nema.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.