Početna Novosti 141 pregleda

Povratak autosalona na Zagrebački velesajam

ZAGREB AUTO SHOW 2016
Vidi galeriju 1/4
Povratak autosalona na Zagrebački velesajam Povratak autosalona na Zagrebački velesajam Povratak autosalona na Zagrebački velesajam Povratak autosalona na Zagrebački velesajam

Nekada najveći i najprestižniji u regiji, poslije osam godina apstinencije, Zagreb Auto Show će se održati od 5. do 10. travnja 2016. na Zagrebačkom velesajmu. Očekuje se oko 120.000 posjetitelja

Poslije osam godina pauze održat će se Zagreb Auto Show u Zagrebu. Prvi Zagreb Auto Show održan je 1992., a rekordne 2008., kad je održan zadnji, prisustvovalo je više od 215.000 posjetitelja. Tada se nametnuo kao najveći i najprestižniji salon automobila u ovom dijelu Europe.

ZAGREB AUTO SHOW 2008 | Author: ZG Auto Shiow foto: ZG Auto Shiow

Povratak Zagreb Auto Showa, međunarodnog salona automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije koji se održavao na Zagrebačkom velesajmu raduje. Zadnji je održan 2008. godine, pa je poslije nekoliko neslavnih pokušaja održavanja ove manifestacije, poslije osam godine velika vjerojatnost kako će se ove godine održati ta minifestacija.

ZAGREB AUTO SHOW 2008 | Author: ZG Auto Shiow foto: ZG Auto Shiow

Zagreb Auto Show na Zagrebačkom velesajmu održat će se od 5. do 10. travnja 2016., a organizatori najavljuju tri svjetske vicepremijere i 30-tak hrvatskih premijera. Na konferenciji za novinare u upravi Grada Zagreba, organizatori su rekli kako očekuju oko 120.000 posjetitelja iz Hrvatske i država regije.

ZAGREB AUTO SHOW 2008 | Author: ZG Auto Shiow foto: ZG Auto Shiow

Dina Tomšić, direktorica Zagrebačkog velesajma objasnila je kako na 70.000 kvadratnih metara 14 paviljona i otvorenog prostora imaju najavu kako će izlagati 31 marka automobila i 22 motocikala, te veći broj komercijalnih vozila. Ulaznica za Zagreb Auto Show košta 35 kuna za jednokratni posjet.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.