Početna Novosti 138 pregleda

Adventski ugođaj na kotačima! Božićni ukrasi na autobusu

MERCEDES TRAVEGO M
Vidi galeriju 1/2
Adventski ugođaj na kotačima! Božićni ukrasi na autobusu Adventski ugođaj na kotačima! Božićni ukrasi na autobusu

Mercedes u Munchenu ukrasio je prigodnim dizajnom i 135 metarskim LED osvjetljenjem autobus koji će tijekom prosinca voziti posebne grupe na razne adventske događaje

Adventski ugođaj nas sve polako preuzima, zima, svjetlucavi nakit, jele i borovi te žarke žaruljice svuda su oko nas. No, ni automobilska industrija ne ostaje imuna na takav ambijent, kako bi privukli kupce i povećali promet u ova blagdanska vremena.

Tako je Mercedesov autobus Travego M dobio crveno-bijele boje, ukrašen je prigodno za novogodišnje praznike, te na sebi ima 135 metara dugo LED osvjetljenje.

MERCEDES TRAVEGO M | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz

Osvjetljenje se može upaliti ili ugasiti iz unutrašnjosti autobusa, a LED blinka mijenjajući crevenu, zelenu i plavu boju. Božićni autobus vozit će na različitim turama u njemačkim gradovima Regensburg i Augsburg vozeći na razna događanja asamble, djecu s poteškoćama..., a kada novogodišnja ludnica prođe, nakit s autobusa će se skinuti i ponovo će se vratiti u dosadnu bijelu boju.

Na ideju ukrašavanja ovog autobusa (naravno u propagandne svrhe) došao je prodajni odjel Mercedesa u Munchenu. Ako neka firma želi kupiti ukrašeni autobus i koristiti ga za godinu dana i to je moguće, jer autobus je na prodaju, ukrašen ili u standardnoj bijeloj boji.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.